Jag behöver en ny säng, helst en med rejäla sänggavlar som man kan vila mot. Jag har visserligen en säng nu men den är alldeles för lite har jag märkt, dessutom är den för hård. När jag flyttade till min ny och nuvarande lägenhet för ungefär ett år sedan bestämde jag mig för at skaffa den säng jag har nu. Det blev en liten (relativt liten i varje fall, den är 120 centimeter bred) för att jag tyckte att jag behövde spara plats, det visade sig vara ett mindre väl genomtänkt beslut. Jag hade fått plats med en större variant lätt, jag tänkte fel från början. Och varför jag köpte en så hård vet jag ärligt talat inte, det var något som jag fått för mig bara. Jag var inne hos en sänghandlare förra veckan och berättade vad jag hade för säng och vilken hårdhet den hade. Säljaren skrattade och sa att så där hård säng behöver man definitivt inte om man väger under 135 kilo vilket jag absolut gör. Så det får bli en ny säng snart, förmodligen den här veckan.