Nu har jag suttit en helg och lyssnat på kakelsättning, krypgrund, takpannor, fasadputs och mycket mer som har med renovering att göra, mina vänner är just nu uppe i en totalrenovering av sitt hus och de lever i just nu i en annan värld en min. Jag har full förståelse att de gillar att prata om det men jag är inte riktigt på deras nivå och är totalt ointresserad av allt som har med renoveringar av hus att göra. Jag besökte dem i två dagar och det var två dagar för mycket jag hade tänkt mig en skön helg med lite promenader och goda middagar men sattes ganska snabbt i arbete och det var jag inte beredd på, jag har svårt att säga nej när någon ber mig om hjälp så efter någon timme stod jag där med en roller i handen och målade deras vardagsrum. Jag kan säga att det var skönt att komma hem och lämna damm och lukten av målarfärg.